2022- Nyfikenhetens år!

2022- Nyfikenhetens år!

2022 -Nyfikenhetens år!

Futurehoods mission är att förmedla och utveckla medvetet ledarskap.

Ett kännetecken för medvetet ledarskap är nyfikenheten. När vi möter en människa som har ett annat synsätt än oss själva med intresse och lyssnande. ”Vad spännande, du tänker (lever, agerar) helt annorlunda än jag, berätta mer!” Då blir händer något stort! Att lyssna och vara nyfiken betyder inte att vi ska byta åsikt eller beteende. Vad som ofta uppstår är förståelse, för våra egna tankar, för andras tankar. Att det nästan alltid finns ett gott syfte.

2021 har präglats av för och emot. Av svart och vitt. Lätt att förstå utifrån de prövningar och den osäkerhet vi haft och har.

Låt oss tillsammans göra 2022 till nyfikenhetens år med en grund i det medvetna ledarskapet. Tänk om det leder till nya insikter? Till mer förstående och samtal? Till en medvetet mänskligare tillvaro? Till ökad lönsamhet? Samtidigt… Tillsammans för människa och lönsamhet.

Kontakta oss för spännande samtal hur det här kan påverka just din verksamhet.

Många hälsningar, Per och Zandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *