Q&A

Här har vi listat det vanligast inkommande frågorna. Hittar du inte svaret här så kontakta oss gärna via mail 

Q: Hur mycket kostar era kommunikations- och coachnings-tjänster på Futurehood?

A: Det beror alldeles på karaktären på uppdraget dvs om det handlar om att t ex ta fram en broschyr eller flyer, skapa en säsongsbaserad digital marknadsföringskampanj eller coachning, samt hur omfattande och hur mycket tid insatsen beräknas att ta.

Omfattningen analyserar vi efter vårt första möte och skickar sedan ett förslag på konkret upplägg tillsammans med en offert till er.

Vårt första möte är alltid gratis samt de möten då vi kartlägger insatsen och vad ni önskar ha hjälp med. Det är första efter godkännande av offerten som vårt samarbete sätter igång på riktigt och vi kan göra skillnad för ditt företag!

Q: Hur fort kan jag få hjälp med att öka mina intäkter och kundflöde?

A: Så fort vi haft ett första möte/ konsultation börjar vi spåna kring ett tänkt upplägg som passar just ditt företags behov och målsättning. Beroende på hur många kunder vi arbetar med samtidigt kan det ta olika lång tid innan vi återkopplar, men målet är inom en vecka.

Q: Er B2B kommunikationsbyrå Futurehood är belägen i Hägersten, Stockholm går det bra att vara verksam på andra ställen i Sverige?

A: Vi arbetar ofta remote eller hybrid (både på plats och distans). Våra möten sker oftast online digitalt, men självklart ses vi även  live inom Stockholm. Om det handlar om t ex fotografering eller videoinspelning så är vi mest verksamma i Stockholm eller Båstad,  men det går givetvis att diskutera. Vi är flexibla!

Q: Hur blir man en av konsulterna i Futurehood?

A: Vad roligt att du vill bli en del av framtidsföretaget Futurehood- den lilla B2B kommunikations- och coachningsbyrån i Hägersten med det stora hjärtat. Skicka ett mail till zandra@futurehood.se och berätta lite mer om dig själv och vad din specialitet är! Vi välkomnar mångfald. Just nu letar vi lite extra mycket efter en SEO/SEM-specialist.

Q: Vilka kunder, företag jobbar ni med?

A: Vi arbetar både med små Start Ups, småföretagare men även med mer väletablerade och större företag.