Om oss

Om oss Futurehood- den lilla kommunikationsbyrån med det stora hjärtat

Futurehood är den lilla B2B kommunikationsbyrå i Hägersten, Stockholm, med det stora hjärtat. För oss går glädje, passion, engagemang och ett medvetet ledarskap hand i hand med framgång.

Vi erbjuder inte bara “traditionell” kommunikation,  utan även en mänsklig hand och coach som vägleder dig på vägen mot framgång. Ett kreativt och strategiskt bollplank som inspirerar och stöttar dig eller er på företagsresan. Affärscoachning när den är som bäst.

Vår styrka ligger i att skapa och kommunicera målgruppsanpassat innehåll till olika kanaler samt att affärscoacha entreprenörer, Start ups och småföretagare på deras unika och många gånger utmanade resa mot framgång.

Trygghet är viktigt för oss. Allt börjar med dig eller kanske med ett gratis möte eller två!

Framtiden är hos Futurehood. Låt oss skapa något unikt tillsammans.

 

Hur allt började – kort om Zandra grundare av Futurehood

Futurehood är grundat och skapat av Zandra Funelid.  Zandra är utbildad journalist och har under åren arbetat med kommunikation på många olika sätt bl.a. som journalist, egenföretagare inom e-commerce, som content manager på Fritidsinfo.se, (Sveriges ledande digitala kultur– och fritidsguide för personer med funktionsvariation) och Team Olivia AB samt kommunikatör hos Svenska med baby  Hon har också drivit flera egna företag och har som entreprenör deltagit i flera affärsutvecklande program.

 

Här hittar du mer information om oss och våra tjänster:

 

Om oss – vision och våra ledord

 

 

RSS
Follow by Email
Facebook
LinkedIn
LinkedIn