Konsulterna

Konsulterna

Vi konsulter har hittat varandra i vår gemensamma framtidsbild och olikheterna i erfarenheter. Den energi vi skapar tillsammans får stor effekt i vårt arbete!


Zandra Funelid, grundare, VD, kommunikatör, digital kreatör och coach

Zandra startade sitt första bolag som 18-åring och har nu varit entreprenör halva livet. Mycket i hennes entreprenörskap har handlat om socialt entreprenörskap, t ex en kultur- och fritidsguide på nätet för personer med funktionsvariation. Hon är dessutom kommunikatör, digital kreatör, journalist, skådespelare och affärs- och ledarskapscoach.

I Zandra möter ni en energirik, positiv, analytisk, spontan, rak, driven kommunikatör och entreprenör med humor och empati. Kontakta Zandra!


William Prado, fotografi,  film, video- och musikproduktion

William Prado- Futurehood, fotografWilliam har lång erfarenhet av fotografi,  film, video- och musikproduktion. Han använder alltid de senaste teknikerna för optimerat resultat.

I William möter ni en kreativ, konstnärlig och träffsäker professionell fotograf/ videograf med stora kunskaper inom visuell redigering. Han är social, van att arbeta mot deadlines och positiv! Kontakta William !


Vill du bli en del av vårt härliga team?

Vi letar ständigt efter nya konsulter inom kommunikation/PR, digital marknadsföring, grafisk form, fotografi, videoproduktion, SEO/SEM och affärs- och ledarskapscoachning. Skicka en ansökan till Zandra där du berättar lite kort om dig själv, var du befinner dig, vart du är påväg och vad som gör just dig unik! Vi välkomnar mångfald.


RSS
Follow by Email
Facebook
LinkedIn
LinkedIn